M4 Romania

Viziunea noastră este o mișcare interdenominațională de plantare de biserici sănătoase, focalizate pe misiune prin care societatea românească să fie transformată.

Află mai multe

Misiunea noastră

Misiunea M4 România este ca biserica lui Hristos din România să crească prin:

– 500 de noi biserici
– 5000 de noi grupuri focalizate pe misiune (în cadrul noilor biserici plantate)
– 50000 de noi ucenici ai lui Iisus

Ne dorim să unim eforturile noastre cu alte inițiative din țara noastră. M4 România își va focaliza eforturile spre instruirea și coaching-ul plantatorilor de biserici rămânând în același timp deschiși atât să învățăm de la alte inițiative de plantare cât și să colaborăm împreună.

Team

Neluțu Iubaș

Lider Vizionar
Neluțu este căsătorit și tată a trei copii. Este pasionat de predicare, leadership, producție evenimente și plantare de biserici, toate acestea fiind contexte/unelte în formarea lui. Este antreprenor și împreună cu soția lui conduc o companie în industria automobilistică. Este licențiat în Teologie și slujește ca Păstor Senior în Biserica Baptistă „Sfânta Treime”. Din anul 2017 s-a alăturat echipei M4 România și începând cu 1 septembrie 2020, slujește ca lider vizionar pentru M4 România.

Filip Ologeanu

Director Executiv
Filip este pasionat să-i ajute pe oameni să își găsească identitatea în Hristos și să lucreze împreună cu ei la lărgirea Împărăției lui Dumnezeu.
În ultimii cinci ani a fost implicat în lansarea M4 în România, Ucraina și în crearea și implementarea unor noi resurse din organizația noastră. Este licențiat în Teologie și Psiholog-psihoterapeut licențiat în Terapie Sistemică Familială. În prezent el coordonează partea de resurse și buna desfășurare a procesului pentru echipe M4.

Felix Tamaș

M4 Ready
Felix este căsătorit cu Oana și împreună au 2 fete, Karina și Eveline.
Este dedicat slujirii bisericii lui Isus Hristos și dorește să vadă Împărăția lui Dumnezeu crescând tot mai mult în această generație. S-a alăturat echipei M4 România în 2019, iar acum coodonează procesul M4 Ready la nivel național.

Chris Guess

Coordonator Coaching
Lui Chris îi place să-i ajute pe alții să se apropie de Dumnezeu prin Cuvântul Său, aplicându-l într-un mod practic în viețile lor.
Slujește ca pastor într-o biserică locală și a fost implicat în plantarea de biserici în ultimii zece ani. Din 2021 s-a alăturat echipei M4 România, coordonând partea de Coaching și mentorii din programul M4 Ready.
Este licențiat în studii biblice și afaceri.

Contactează-ne

Dacă vrei să afli mai multe despre procesul pentru Echipe M4 sau cum să aduci acest proces în contextul tău local, intră în contact cu Filip Ologeanu la adresa de email de mai jos: