Valoarea noastră fundamentală este:

Centrați pe Hristos și înrădăcinați în Scriptură

Credem că plantarea de biserici este inițiativa lui Dumnezeu și că Hristos Însuși Își construiește biserica. De aceea, autoritatea Bibliei este esențială pentru conținutul proceselor și uneltelor M4. Credem că plantarea de biserici trebuie făcută prin călăuzirea Duhului Sfânt prin rugăciune, închinare și ucenicie

Valorile noastre esențiale sunt:

1

Orientați spre misiune

Credem că, așa cum Dumnezeu l-a trimis pe Cristos și noi suntem trimiși – să iubim oamenii și să fim o mărturie vie prin modul nostru de trăire pentru Isus. Vrem să atingem cât mai mulți oameni prin Cuvântul lui Isus Hristos.

Mentalitatea Împărăției

Dorim să practicăm plantarea de biserici într-un mod prin care Dumnezeu să poată porni o mișcare de bisericii sănătoase care experimentează multiplicarea, glorificându-L pe Dumnezeu și având un impact în societate. Avem o mentalitate a Împărăției, de aceea urmărim unitatea spirituală căutând să lucrăm cu diferite denominații, organizații și acceptând diferitele modele de plantare de biserici.

Bazați pe relații

Credem că Dumnezeu prețuiește relațiile mai presus de orice. Credem că înțelepciunea deplină este ascunsă în trupul lui Hristos – Biserica Lui. Dorim să avem un comportament prin care să punem preț pe relații, dar să ne și bucurăm atunci când facem lucrarea Lui.

Îmbunătățire consecventă

Credem că lucrarea Împărăției trebuie făcută într-un mod excelent. Vom ține piept tentației de a crede că am ajuns la capăt. Vom învăța din greșeli, vom căuta și vom asculta feedback-ul celor din jurul nostru, pe măsură ce continuăm să schimbăm și să îmbunătățim modul prin care îl slujim pe Dumnezeu și poporul Său.