M4 Norge

Vår drøm er å se Jesu etterfølgere danne og multiplisere fellesskap over hele Norge.

Lær mer

Multipliserende menigheter i Norge

Vår visjon er å se en multipliserende menighetsplantingsbevegelse i Norge. M4 erkjenner at når vi står sammen som Kristi kropp har vi mulighet til å se nasjonen fylt med levende celler, grupper og menigheter av troende, inn i alle geografiske områder, etniske og kulturelle grupper i nasjonen.

Vårt team

Jarleif Gaustad

Leder M4 Norge
Jarleif er leder for M4 i Norge og er leder for fellesskapsutvikling i NLM. Han har vært med og replantet et NLM fellesskap i Follo som nå er en voksende NLM menighet. Jarleif brenner for å se ung mennesker ta steget ut og være med å starte nye misjonsfellesskap i sin sammenheng.

Christian Løkhammer

Administrasjon M4 Norge
Christian jobber som ungdomspastor i Tremorkirken på Sotra utenfor Bergen.  I tillegg til dette jobber han med administrasjon i M4 Norge og som felleskapsutvikler i NLM. 

Daniel Sæbjørnsen

M4 Ready
Daniel er har plantet menigheten Passion Åsane utenfor Bergen, reiser mye som forkynner og leder for Preach, et prosjekt i regi av Tro & Medier. Han er gift med Helene, de har tre barn og bor i Bergen.

Fredrik Ree

M4 Ready
Fredrik jobber som Pastor i Tremorkirken på Sotra utenfor Bergen.  Han er med å lede M4 Ready her i norge og brenner for menighetsplanting.  Han er gift med Chelsea og til sammen har de tre barn.

Chelsea Ree

Administrasjon M4 Norge
Chelsea jobber med adminsitrasjon i M4 Norge.  Hun er gift med Fredrik og sammen leder de Tremorkirken på Sotra utenfor Bergen.  I tillegg til jobben i M4 og Tremorkirken er hun hjemme med deres 3 barn. 

Kontakt oss

Hvis du er interessert i å vite mer om M4?

Har du et team som ønsker å bli en del av neste M4-prosess, ta kontakt med:
John Torjus Eriksen – 990 45 506‬

Eller er du interessert i M4 Ready, ta kontakt med:
Daniel Sæbjørnsen – 404 58 473

Syv kirkesamfunn og organisasjoner står bak: